Het beste adres voor sanitair, cv-installatie en dakwerkzaamheden in Leiderdorp

Contact

Onze ruime dienstverlening komt overal in huis of op kantoor tot z’n recht. Als loodgietersbedrijf kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht voor alle leidingwerk, reparaties, herstel en onderhoud. Maar Loodgietersbedrijf H van Leyden en Zoon doet meer dan dat! Ook voor de sanitairinstallatie in Leiderdorp kunt u bij ons terecht. We verzorgen de aanleg van een nieuwe kraan of zelfs een gehele badkamer. En ook het plaatsen en onderhouden van de cv-ketel kunt u aan ons overlaten! Net zo als alle werkzaamheden aan uw dak, zoals dakbedekking, dakreparatie en het aanleggen, schoonhouden en repareren van uw dakgoten.

Voor alle soorten loodgieterswerk

Lekkende leidingen of een kapotte kraan? Loodgietersbedrijf H van Leyden en Zoon verricht loodgieterswerk in en rondom Leiderdorp voor zowel bedrijven, woningbouwverenigingen als particulieren. Op deze manier zetten we ons in voor reparaties, maar ook onderhoud aan leidingwerk. Of dit nu om onderhoud van het hele leidingwerk gaat of om het ontstoppen van een gootsteen of een doucheputje, zowel voor een grote als een kleine klus kunt u bij ons terecht. Met actuele vakkennis en het gebruik van kwaliteitsproducten zorgen we dat het leidingwerk in uw woning of bedrijfspand weer in optimale staat verkeert. Ook het controleren van de staat van het leidingwerk behoort tot de mogelijkheden. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Meer informatie

Installatie van nieuw sanitair in Leiderdorp

Behalve het repareren en onderhouden van leidingwerk en sanitair, houdt Loodgietersbedrijf H van Leyden en Zoon zich ook bezig met sanitairinstallatie voor particulieren en bedrijven in Leiderdorp. Voor een eerlijke prijs krijgt u nieuw sanitair volledig naar wens. We draaien onze handen niet om voor de aanleg van een volledige badkamer inclusief douchecabine, toilet en wastafel. Maar ook voor kleine aanpassingen als een extra kraan zijn wij uw partner. We leveren altijd vakwerk en werken met diverse kwaliteitsmerken in sanitair.

Vraag een offerte aan

Dakwerkzaamheden

Bij Loodgietersbedrijf H van Leyden en Zoon kunt u ook terecht voor al uw dakwerken. Wij leggen vakkundig een op maat gemaakt nieuw dak, maar zijn ook gespecialiseerd in het repareren van bijvoorbeeld bitumen op platte daken. En hebt u problemen met uw dakgoot? Wij zorgen voor onderhoud en reparatie en plaatsen waar nodig nieuwe dakgoten.

Contact opnemen

Uw cv-ketel in goede handen

De cv-ketel zorgt voor een constante temperatuur in huis of in een bedrijfspand. Het is een ingewikkelde installatie met veel onderdelen die nauw samenwerken. Een fout in dit systeem kan daarom grote gevolgen hebben. Loodgietersbedrijf H van Leyden en Zoon is in te roepen voor reparaties aan uw cv-ketel, maar ook voor onderhoud aan de installatie kunt u bij ons terecht. Ten slotte zorgen wij voor de correcte installatie van een cv-ketel. Een professionele installatie neemt u werk uit handen en is bovendien energiebesparend.

Vraag een offerte aan

Loodgietersbedrijf H van Leyden en Zoon werkt o.a. samen met:

Hulp nodig van een ervaren loodgieter? Aarzel dan niet en bel ons vrijblijvend!

Contact